Som ett experiment för verksamhetsutveckling startar jag från och med denna vecka vad jag låter kalla ”Kreativa Fredagar”.

Konceptet är att varje fredag ge 20-60 minuter arbetstid till en kreativ process – Vilken som helst, relevant för veckans arbete eller privat kreativ process.

För mig innebär detta att jag har som mål att utöka mitt visuella bibliotek.

När jag genomfört min kreativa fredag tar jag en bild på det jag åstadkommit och skickar till en kontakt som jag vill dela veckans ”story” med. Dokumentationen och delandes hjälper för att minnas att det är en lärande process, och oavsett resultat så har jag ägnat mig 20-60 minuter till att utveckla ett kreativt arbetsområde och en story relevant för mig. Det måste inte bli perfekt. Det bjuder in till medskapande när processen som dokumenteras inte är komplett, ”klar”.

Med kreativa uttryck berättar vi stories om vardag, arbetsprocesser, och frågor vi brinner för.

Är du med på utmaningen?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s